Nyborgvej 61 | 5000 Odense C

Velkommen til Nyborgvej 61 i Odense C

Ejerlejligheder i hjerte af Odense C - Nyborgvej 61I ny opført ejendom udbydes 8 skønne lyse lejligheder – ejendommen har elevator, de fleste lejligheder får store altaner og der vil være mulighed for parkering i gården.

OMRÅDET:

Odense vil henover de næste par år udvikle sig fra at være en ganske almindelig by til at blive en moderne stor by. Udviklingen ”fra gade til by”, lukningen af Thomas B. Thriges Gade, det nye Odeon som vil give nye kulturelle oplevelser, den kommende letbane, City Campus ved Odense Havn, det nye havnebassin, opførelse af nyt super sygehus er alle medvirkende faktorer til at Odense vil blive en efterspurgt by at bosætte sig i.

Det vil være svært for selv den pessimistiske odenseaner ikke at være positiv for Odenses fremtid.

På Nyborgvej 61, Odense C er man på ingen måder langt fra den transformation Odense oplever.

Odense Universitets Hospital, Syddansk Universitet, Odense Banegård  eller Odenses uddannelsesinstitutioner vil, via Odenses kommende letbane, kunne nås indenfor ganske kort tid.

Letbanen vil køre på Nyborgvej og vil have station i gåafstand fra den ny opførte ejendom.

Rosengårdscentret, Bilka byen samt Ikea er ligeledes i meget kort afstand fra Nyborgvej 61. Er man til gå eller løbeture er de skønne rekreative områder omkring Odense Å-sti 2-3 minutter fra ejendommen.

Odense CITY – med gågademiljø, butikker, restauranter mv. - nås indenfor 6-7 minutter på cykel.

EJENDOMMEN:

Udvendigt har facaden skiferbeklædning. Mod gården er facade og trappehus ligeledes beklædt med skifer. Ejendommen har sort tagbeklædning. Vinduer og terrassedør er træ/alu som er nemme at vedligeholde. Mod gården har altanerne værn af stål og glas samt træbelægning på gulv.

Via elevator eller trappe er der direkte adgang til lejlighederne. Til hver lejlighed er der depotrum placeret i gården. Via port er der adgang til gården hvor der er mulighed for parkering. Der er dørtelefon til alle lejligheder. Ejendommens lejligheder er udstyret med genvindings ventilation og er særdeles godt isoleret hvilket sikrer minimalt varmeforbrug.

LEJLIGHEDERNE:

 • Alle 8 lejligheder er moderne indrettet og der er en særdeles god planløsning med minimal spildplads. Alle lejligheder har masser af lysindfald fra de store vinduespartier.
 • Køkkenelementer og badeværelsesmøbel er fra Schmidt Køkkener.
 • Alle lejligheder er fuldt udstyret med AEG kvalitets hvidevarer samt Quooker, vinkøleskab og indbygget kaffemaskine. I badeværelset installeres vaskemaskine og kondens tørretumbler samt 1. klasses design-armaturer fra Axor Stark.
 • Der er gulvvarme i alle rum og el-gulvvarme i badeværelset.
 • Sonos anlæg med op til 3 lofthøjtalere med smart phone styring
 • High speed Internet WIFI
 • Eg hvid planke gulve i alle opholdsrum.
 • Depotrum på 2 kvm

INDRETNING:

En 2 (1 1/2) -værelses lejlighed på 54 m2 indrettet med stort køkken med god skabsplads, opholdsstuen er i åben forbindelse til køkken, rummeligt åbent soveværelse med skydevægge, lækkert badeværelse med brus, ved indgangen er der plads til garderobe.

Syv 3-værelses lejligheder på op til 90 m2 som alle har solvendte altaner og er indrettet med stort køkken med særdeles god skabsplads, den store opholdsstue er i åben forbindelse til køkken og der udgang til den store altan, rummeligt soveværelse, godt værelse / kontor, lækkert badeværelse med brus, ved indgangen er der plads til garderobe.

PRISER:

 • 2 (1 1/2)-værelses 54 kvm ejerlejlighed kr. 1.595.000,-
 • 3-værelses 90 kvm ejerlejlighed kr. 2.445.000,- til 2.595.000,00.
 • Parkeringsplads kr. 100.000,- pr. stk.

 

Indflytning er oktober/november 2018.

 

Stuen - 90 / 54 kvm

1 & 2 sal  - 90 kvm

Tag etage - 90 kvm

Galleri over ejerlejlighederne, facadebilleder samt plantegninger for Nyborgvej 61 Galleri over ejerlejlighederne, facadebilleder samt plantegninger for Nyborgvej 61 Galleri over ejerlejlighederne, facadebilleder samt plantegninger for Nyborgvej 61

Kontakt Nybolig Odense Projekt – Palle Jensen på tlf. 66 13 85 85